Taloushallinto ja Kirjanpito. Paperiton toimisto ja kirjanpito.

-

Tälle sivulle keräämme taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyviä asioita ja vinkkejä. Note Shot Oy ei suoraan tarjoa taloushallinto- tai kirjanpitopalveluja, mutta vuosien varrella meille on kertynyt kokemusta eri palveluista. Tälle sivulle keräämme niistä parhaat.

Merit Aktiva Taloushallinto Kirjanpito

Merit Aktiva Taloushallinto ja Kirjanpito

Merit Aktiva on helppo ja edullinen ratkaisu mikro- ja pk-yrityksen taloushallintoon ja kirjanpitoon. Maksuttomaan versioon voit tallentaa 100 pääkirjatositetta. Jos kirjaat kuukauden tapahtumat samalle tositteelle, maksuton versio riittää pitkäksi aikaa. Täysiversio alk. 16 €/kk.

Mielestämme tehokkain ratkaisu saadaan jos yrittäjä/vastuuhenkilö vain hyväksyy ostolaskut ja jättää varsinaisen kirjanpidon kirjanpitäjälle. Laskut ja tositteet on yhdessä paikassa.

Palvelun avulla on mahdollista saavuttaa paperiton toimisto ja kirjanpito. Kaikki ostolaskut voi vastaanottaa sähköisesti Apix operaattorin kautta. Lähetettävät myyntilaskut voi lähettää Finance tai e-kassa.fi palveluista yhdellä napin painalluksella Ropon kautta.

Lisätiedot ja ilmainen versio https://meritaktiva.fi/

Ropo laskutuspalvelu

Ropo Capital laskutuspalvelu

Note Shot Finance kassa & laskutus ja e-kassa.fi on integroitu Ropo laskutuspalveluun. Voit lähettää kaikki laskut, paperiset, verkkolaskut ja sähköpostilaskut helposti yhdellä napin painalluksella. Lasku toimitetaan asiakkaalle automaattisesti tietojen mukaan sähköisesti, kirjeenä tai sähköpostina. Sisältää muistutus- ja perintäpalvelut. Lisäpalveluna laskurahoitus.  Lähetä lasku Ropon kautta ja unohda se. Myös reskontra on automaattinen, laskut kuittaantuvat automaattisesti maksetuksi, et tarvitse viitesiirtolistoja tai tiliotteita. Säästä kustannuksia ja työaikaa!

Peruspalvelussa ei ole avaus- tai kuukausimaksuja eikä kiinteitä kuluja, vain lähetyskulu 0,47 €:sta alaspäin per lasku. Palvelu on sitä edullisempi mitä enemmän laskuja lähettää. Koska kiinteitä kuluja ei ole, sopii aloittavallekin yritykselle.

Ropon käyttöönotto Finance -ohjelmassa Muut -valikosta -> Ota sähköinen laskutus käyttöön
e-kassa.fi -palvelussa Asetukset -> Ropo -laskutusasetukset