Toimitusehdot

1 § Yleistä

Note Shot Oy y-tunnus 1876179-9.

Vahvistamme tilaukset sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistus edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilaaja sitoutuu Note Shot Oy:n voimassa oleviin toimitusehtoihin, voimassa olevat toimitusehdot löytyvät osoitteesta http://www.noteshot.com/toimitusehdot.html. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin, voimassaolevat toimitusehdot löytyvät tältä sivulta.

2 § Hinnat

Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa, voimassa oleva arvonlisävero lisätään. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin sekä annetun tarjouksen perumiseen esim. hintojen tai saatavuuden muuttuessa. Kuukausimaksulliset sopimukset/palvelut ovat voimassa laskutusjakson ajan. Palvelujen voimassaolo lasketaan alkavaksi laskutuspäivästä. Kesken laskututuskauden päätettyjä sopimuksia/palveluja ei hyvitetä, ellei sopimuksella toisin ole sovittu. Mahdolliset erikseen tilattavat lisätyöt erillisen sopimuksen mukaan.

3 § Maksuehdot

Verkkokaupassa käytämme maksuehtona yleensä ennakkolaskua, ellei muuta ole sovittu. Maksuehdot käyvät ilmi tarjouksesta, tilausvahvistuksesta tai laskusta. Kun tilaus on toimitusvalmis, lähetämme laskun tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Tilaus toimitetaan kun maksu näkyy suoritettuna järjestelmässämme. Ohjelmistojen lisenssit aktivoituvat automaattisesti maksun kirjautuessa. Jos lisenssi on lopussa ja/tai haluat nopeuttaa aktivointia, voit lähettää kuitin maksusta asiakaspalveluumme. Kuukausimaksullisten palvelujen toistuvat laskut pyrimme lähettämään n. 2 viikkoa ennen eräpäivää.

Jos lasku ei ole maksettu eräpäivään mennessä, Note Shot Oy:lla on oikeus keskeyttää sopimusvelvoitteidensa täyttäminen ja Sinun pääsysi kaikkiin Note Shot Oy:n Palveluihin.

Arvonlisävero, muut vastaavat verot, tullit ja muut julkiset maksut lisätään hintoihin.

Palvelut tilataan ja maksetaan etukäteen halutulle ajalle, esim. 1-12 kuukautta. Palvelut sulkeutuu automaattisesti jos tilausta ei ole jatkettu. Sinä eli käyttäjä vastaa että mahdollinen jatko tilataan ja maksetaan ajoissa, eräpäivään mennessä.

Sinä eli käyttäjä/asiakas vastaa, että oikeat laskutus- yhteystiedot on Note Shot Oy:n tiedossa, että lasku tulee perille ja ilmoittaa laskuttajalle jos lasku ei ole tullut perille. Palvelujen hallintanäkymässä näkyy varoitus päättyvästä lisenssistä.

4 § Toimitus

Tilaukset toimitetaan normaalisti Postipakettina, joka toimitetaan vastaanottajalle seuraavana työpäivänä ma–pe klo 14 mennessä Postin aikataulun mukaan. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus, jolla lähetys on noudettavissa Postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan.

5 § Toimitusaika

Toimitusajat voivat vaihdella tuotteen ja ajankohdan mukaan. Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

6 § Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, vastaanottajan on tehtävä viipymättä ilmoitus kuljetusyhtiölle (yleensä Posti Oyj) sekä Note Shot Oy:lle. Toimituksen sisältö on tarkistettava vastaanoton yhteydessä. Mahdolliset puutteet tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme.

7 § Takuut ja palautukset

Ohjelmissa/lisensseissä on rajoitettu vastuu ja takuu, jotka käyvät ilmi kyseisen ohjelman/lisenssin lisenssiehdoista, tarvittaessa lisenssiehdot ovat saatavilla asiakaspalvelustamme. Pidätämme oikeuden huoltokatkoksiin ylläpitoon liittyen. Ongelmatilanteissa pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian, silloin kun ongelma on Note Shot Oy:n palvelussa, ei esim. sähkö- tai internetyhteydessä. Laitteilla on pääsääntöisesti vuoden takuu. Laitteen takuu korvaa takuuaikana esim. valmistusviat (valmistajan takuuehtojen mukaisesti). Takuu ei yleensä korvaa esim. virheellisestä käytöstä, asennuksesta ja normaalista kulumisesta johtuvia virheitä (ei kuitenkaan näihin rajoittuen). Laitteen takuukorjauksesta vastaa yleensä valmistaja. Jos tuote joudutaan lähettämään tarkistettavaksi tai huollettavaksi Note Shot Oy:lle, asiakas vastaa toimituskuluista Note Shot Oy:lle ja Note Shot Oy takaisin asiakkaalle, ellei kyse ole valmistajan takuukorjauksesta, veloitamme huolto- ja tarkistuskulut hinnaston mukaan. Tarkemmat tuotekohtaiset takuu- ja muut ehdot saatavilla asiakaspalvelustamme. Pidätämme oikeuden palvelun keskeytyksiin tai muutoksiin. Note Shot Oy ei missään tilanteessa takaa tietyn palvelun soveltuvuutta tiettyyn käyttöön tai tarkoitukseen eikä vastaa välillistä tai välittömistä vahingoista. Kaikissa niissä tilanteissa jotka eivät sisälly edellä mainittuun, korvaus on aina maksimissaan palvelusta maksetun hinnan suuruinen sitä koskevalta ajalta. Näistä ehdoista voidaan poiketa palvelu- tai asiakaskohtaisella sopimuksella.

8 § Kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot löytyvät osoitteesta http://www.noteshot.com/toimitusehdot.html. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.